Het is nu di 22 mei - 5:08

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.

Elk forum heeft regels om het gezellig te houden.
Als aanvulling op de standaard regels voor forums, gelden bij ons ook het onderstaande.

Het forum is onderdeel van de website
www.ScrapPlezier.nl.
Het is een forum voor klanten en vrienden(in) van ScrapPlezier.
Het is niet toegestaan om reclame, verwijzingen, meldingen of links naar andere commerciële scrap/hobby (web) winkels, sites, crops, workshops etc te noemen. Het is wel toegestaan de merken/fabrikanten te benoemen.

Je mag wel verwijzen naar je persoonlijke (niet commerciële) weblog of een webpagina.
Bij twijfel stuur een e-mail naar:
forum@scrapplezier.nl.
Artikelen kunnen wel aangeboden worden voor ruilen bij de bestemde categorie/topic.
Verkopen binnen ons forum is niet toegestaan, met uitzondering van aanbod namens ScrapPlezier.
Wij vragen dat ieder nieuw lid van ons forum dient zich voor te stellen bij de bestemde categorie/topic na een week van de registratie/activatie van je lidmaatschap. En iedere lid dient eens per 2 maand iets van zich laten horen.
Anders nemen wij aan dat je niet meer mee wilt doen en verwijderen wij je van ons forum. Heb je een prive redenen om tijdelijk niet hier te komen dan laat het ons aub weten.
Iedereen is vrij om de eigen mening te geven, blijf wel beleefd naar elkaar.
Het spreekt voor zich en toch vragen wij iedereen anderen met respect te behandelen.
Schelden, provoceren enzovoort wordt niet getolereerd. Berichten van deze aard en ook diegene die deze regel overtreedt kan zonder waarschuwing verwijderd worden van ons forum.
Dit forum is bedoeld om informatie over Scrapbook en knutselen in het algemeen uit te wisselen.
Uiteraard is het toegestaan om over andere zaken te praten, maar dan bij de bestemde categorie/topic.
Een SWAP, RAK, enzovoort kan gehosted worden door iedereen. ScrapPlezier is niet verantwoordelijk voor het verloop hiervan, tenzij deze door haar worden georganiseerd.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de geplaatste berichten. Ieder is verantwoordelijk voor de eigen berichten.
Onze regels kunnen op elke gewenst moment worden aangepast of aangevuld.
Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan een e-mail naar :
forum@scrapplezier.nl.
Met hulp van ieder lid gaan wij er een gezellig forum van maken.

Veel ScrapPlezier,
Very Happy
Helena